Росіянка поскаржилася, що її та друзів побили українці в Греції за вигук “Слава Росії!”

Росіянка на ім’я Оксана Маряхіна поскаржилася, що її з друзями, які кричали “Слава Росії!” перед українцями, побили в Греції. Компанія молодих людей з РФ нібито не була налаштована на бійку, а просто вирішила вигукнути їм у відповідь.

Як наслідок, вона показала розбиті голову, обличчя і заявила, що на неї накинулися “з ногами і залізними костетами 30 людей”. Про це повідомили пропагандисти з “РІА Новости”.

За історією “жертви”, вона з друзями-росіянами святкувала Великдень на пляжі “Агіос Комас” в Афінах, а недалеко біля них розташувалася компанія з 30 українців, декого з яких Маряхіна добре знала.

“На нас посипалися матюки, погрози, і люди пішли битися з якимись предметами в руках”, – заявиа путіністка.

Побачивши серед українців знайомі обличчя, Маряхіна спробувала розняти бійку, за що нібито отримала кастетом в обличчя від знайомого хлопця.

“Я побачила кілька знайомих осіб з українського боку, намагалася напоумити та зупинити. Ніхто мене не чув. Я намагалася розняти, і людина, яку я трохи знаю, ударила мене кастетом в обличчя, в задню частину голови, а коли впала, били ногами куди могли. Синці у мене на руках, на ногах, на ребрах”, – поскаржилася вона.

Зі слів росіянки, перехожі викликали правоохоронні органи, які “дуже довго їхали”, тому українці нібито встигли втекти.

“Ці люди хотіли цієї бійки. Вони вичікували, коли нас стане менше. У нас компанія була велика, але до вечора всі розійшлися. Ми ні про що не шкодуємо”, – заявила пропагандистка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.