На Прикарпатті двоє студентів зґвалтували 13-річну дівчину

Хлопці неодноразово розважалися із малолітньою, яка була не проти “швидких” стосунків, за що і поплатились.

На Прикарпатті за зґвалтування малолітньої суд засудив до 10 років ув’язнення двох іноземців, повідомляє ФРАНИК СЬОГОДНІ з посиланням на Патріоти України.

cc8e0e8560919746231ca7baadd70af28e6eb986

– У січні поточного року прокуратура і поліція затримали двох студентів національного медичного університету, громадян Йорданії, за підозрою в згвалтуванні малолітньої місцевої жительки. Стосовно зловмисників було відкрито кримінальне провадження за статтею «Згвалтування малолітньої», днями міський суд визнав їх винними в даному злочині і засудив до 10 років позбавлення волі, – заявили в прес-службі прокуратури Івано-Франківської області з посиланням на інформацію заступника прокурора області Руслана Вахитова.

Як повідомляють інші джерела деякі подробиці справи, 13-річна школярка і хлопці познайомилися через соціальну мережу «Вконтакте». 23-річні студенти (4 і 5 курс факультету «Лікувальна справа» місцевого медуніверситету) запрошували її до себе додому, де накачували алкоголем і, застосовуючи насильство і погрози, вступали з нею в статеві стосунки. Втім, як з’ясувалося на судовому процесі, школярка не раз йшла на це і добровільно, в чому вона сама і зізналася. Може тому жоден з обвинувачених не розкаявся в скоєному.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.