Астролог розповіла, як помре путін

путіна може спіткати насильницька смерть, каже астролог

Відповідь на питання про те, як і коли помре російський кривавий диктатор володимир путін, який продовжує цілеспрямовано знищувати мирне населення України, продовжує цікавити багатьох. І якщо точної відповіді на це питання вам ніхто дати не може, астрологи принаймні можуть приблизно визначити, як і коли це станеться.

Так, астролог Валентина Віттрок розповіла ТСН, якою буде смерть путіна.

Чому росії не виграти війну проти України?

Астролог розповіла кілька цікавих речей про долю Володимира Путіна. Так, розташування Північного місячного вузла в 29-му градусі Водолія дозволяє говорити про путіна як про “мертву рибу”. Так називають слабку особистість, фінал життя якої, як правило, буває гірше, ніж його початок, що може дати самогубство, в чому астрологи, втім, серйозно сумніваються, і божевілля, про що ми вже говорили вище. Венера, що знаходиться в гороскопі російського президента в 3-му градусі Терезів, також свідчить про психічне нездоров’я та небезпеку в’язниці.

“Білий Місяць у 20-му знаку Терезів дає добровільне самітництво — як тут не згадати повідомлення про те, що практично весь свій час російський президент проводить у бункері. Марс, що розташувалася в першому будинку в 8-му градусі Стрільця, дає як мінімум авантюризм, а як максимум – здатність людини продати душу дияволу… Таке розташування планет у натальній карті також може говорити про небезпеку загинути від вогню, на яку є вказівка і в гороскопі міністра оборони росії, сергія шойгу, і можливе божевілля – ймовірність того, що путін закінчить свої дні в скорботному домі, дуже велика”, — розповіла астролог.

Заповнений планетами 8-й будинок, який відповідає за кризи, руйнування і саму смерть, говорить про ймовірну насильницьку смерть, яка може спіткати володимира путіна. Подібна конфігурація планет у гороскопі була у принцеси Діани, загибель якої досі викликає багато питань.

Читайте також  “Розпивали алкоголь та лаялись у присутності дитини”: Поліція в аеропорту жорстоко побила чоловіка на очах дружини та сина

Нагадаємо, раніше відомий екстрасенс і астролог Макс Гордєєв назвав дату можливу дату смерті володимира путіна. На його думку, це може статися вже за рік-два.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.