«Путін має зазнати поразки в Україні», – міністр оборони Великобританії Бен Уоллес

На німецькій базі «Рамштайн» відбулася безпрецедентна зустріч міністрів оборони 40 держав під керівництвом глави оборонного відомства США Ллойда Остіна. Розмова йшла про довготривалу підтримку та посилення Збройних сил України. Наші західні союзники щоразу позитивніше і рішучіше дивляться на перспективи розвитку війни.

Від початкової позиції «протримайтеся хоч трохи» вони перейшли до цілком конкретних планів завдати нищівної поразки росії.

“Ми хочемо, щоб Україна перемогла. Одна з наших цілей полягає в тому, щоб обмежити здатність росії зробити щось подібне знову. Тому ми передаємо українцям зброю та обладнання, щоб вони могли захистити себе від Росії, і тому ми використовуємо санкції і контроль над експортом, які безпосередньо націлені на російську оборонну промисловість, щоб підірвати економічну і військову здатність Росії”, – заявив Ллойд Остін.
Подібну заяву сьогодні зробив і Міністр оборони Великобританії Бен Воллес. Він сказав, що «Путін повинен зазнати поразки в Україні».

“Наша стратегія двояка. Перше, Путін має зазнати поразки в Україні. Його вторгнення має провалитися. Україні вирішувати, коли вона захоче погодитись на мир. І ми зробимо все можливе, щоб надати їм підтримку”, — заявив міністр.

“Якби це вирішував я, я б хотів, щоб Путін повернувся не лише до лютневих кордонів. Він нелегально вторгся до Криму, він нелегально вторгся до Донецька. Він повинен дотримуватись міжнародного права і в довгостроковій перспективі залишити Україну”, – заявив Уоллес.

Словом, війна продовжується. Понад два місяці боїв Україна і наша міжнародна підтримка тільки зміцніла.

Попереду чекає ще багато труднощів, але ми обов’язково переможемо! Слава Україні!

Фото: скрін виступу.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.