Путіну дуже треба “перемога”: Арестович назвав чотири задачі росіян у новому наступі на Україну

Російські окупанти в новому наступі на Донбасі, який вони почали в понеділок, переслідують відразу чотири цілі. Їх озвучив радник глави Офісу президента Олексій Арестович в інтерв’ю Марку Фейгіну. При цьому Арестович заявив, що наступ почався в неділю, 17 квітня, передають Патріоти України.

Першим завданням росіян спікер глави ОП назвав захоплення території на ділянці Рубіжне-Попасна-Сєвєродонецьк в Луганській області. “Вони там сьогодні Кремінну типу “взяли”. Насправді нічого не взяли, там вуличні бої, місто в “сірій зоні”, – уточнив він. За його словами, ворог прагне “відрізати” ці населені пункти від”великої землі”.

Другим напрямком є наступ від Ізюма (Харківська область) до Слов’янська і Краматорська. “Тисяч 25 військ, які хочуть радісно всіх перемогти нас, і наступають”, – іронічно зазначив Арестович. Напрямами, що залишилися, він назвав район Гуляйполя (Запорізька область) і Маріуполь. “Херсонський напрямок – навпаки харківському, наші потопали вперед радісно”, – повідомив радник голови ОП.

Зазначимо, початок нового етапу російського наступу вже підтвердив президент Володимир Зеленський. Протягом дня та ввечері 18 квітня ворог веде активні обстріли східних та південних областей.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.