Директорка технікуму залякує батьків і учнів відрахуванням за непокору окупантам

У Мелітополі директорка технікуму залякує батьків і учнів відрахуванням за непокору окупантам

Росіяни намагаються організувати свій навчальний процес.

У Мелітопольському районі Запорізької області російські окупанти ставлять на ключові посади у сфері освіти колаборантів.

Про це повідомили у пресслужбі Запорізької обласної військової адміністрації.

Росіяни намагаються організувати свій навчальний процес у тимчасово окупованому Мелітоплі. Крім того, освітяни-колаборанти прагнуть звітувати пернед російськими засобами масової пропаганди про успіхи у цьому плані. До слова, за рішенням голови Запорізької ОВА Олександра Старуха, канікули у школах міста мають тривати до 1 травня.

Крім того, директорка промислово-економічного технікуму Олена Шапурова наслідує терористичні методи окупантів країни-агресорки. Вона залякує батьків та учнів, погрожує їм виключенням. Керівниця навчального закладу схиляє педагогів до співпраці, обіцяючи нарахування зарплати від 1 квітня.

Нагадаємо, місцеві мешканці Мелітопольського району повідомляють, що окупанти проводять обшуки у помешканнях людей. Росіяни шукають зброю, документи, запаси харчів, а також намагаються отримати інформацію про воїнів АТО/ООС, військовослужбовців ЗСУ, співробітників правоохоронних органів України.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.