На ракеті, яка вбuла людей із дітьми у Краматорську, був напис “За дітей” – ЗМІ. Відео

На ракеті, якою рашисти вдень 8 квітня вдарили по залізничному вокзалу у Краматорську, був напис російською “За детей”. Найбільш цинічним є те, що вона вбила мирних жителів, зокрема і дітей.

Відповідні кадри, на якому видно напис на боєприпасі, поширили у соцмережах. За оперативними даними, внаслідок удару загинуло понад 30 людей, понад 100 – поранено. Під час ракетного удару на вокзалі перебували тисячі людей, оскільки зараз проводиться евакуація жителів Донецької області до безпечніших регіонів України (щоб подивитись відео, доскролльте до кінця новини).

Голова правління АТ “Укрзалізниця” Олександр Камишин назвав дії окупантів цілеспрямованим ударом по пасажирській інфраструктурі залізниці та мешканцях міста Краматорська.

 

Президент України Володимир Зеленський відреагував на цинічний удар російськими військами по залізничному вокзалу у Краматорську. Він назвав їх “злом, яке не має меж”, і якщо воно не буде покаране, то ніколи не зупиниться.

“Російські нелюди не полишають своїх методів. Не маючи сил та сміливості протистояти нам на полі бою, вони цинічно знищують цивільне населення”, – констатував президент, закликавши спільноту зупинити “зло, яке не має меж”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.