Влаштуймо їм пекло. Путін повертає в Україну загарбників, які чинили звірства в Бучі

Агресор робить швидке перекидання на передову нелюдів для залякування населення та для “утилізації” непотрібних свідків.

Подія: Окупантів, які вчинили різню в Бучі, повертають в Україну. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Деталі та коментарі: Як інформує розвідка, найімовірніше, що озвірілих росіян кинуть у бій на харківський напрямок у складі 64-ої мотострілецької бригади 35-тої загальновійськової армії РФ, де на них очікують “спеціальні завдання”. “Російське командування не проводитиме ротацію особового складу в цьому підрозділі та знову кидає його на передову, — повідомляє Головне управління розвідки Міноборони. — Бригаду було виведено з України в Білорусь, і вона перебувала поблизу міста Мозир. До 6 квітня особовий склад доправлять залізницею до російського Бєлгорода. Після лише дводенного відпочинку їх планують повернути в Україну в одну з “найгарячіших” точок (орієнтовно — харківський напрямок). Зазвичай, російські підрозділи що покидають зону бойових дій, отримують набагато більше часу на відновлення та відпочинок”.

Подібний графік вказує на те, що на 64-ту бригаду очікують “спеціальні завдання”. “Перше з них: залякування жителів населених пунктів України, — інформує розвідка. — Ті, хто чинив злочини геноциду в Бучі, можуть повторити це знову в інших містах. Ще одна мета швидкого повернення 64-ї бригади на територію України — швидка “утилізація” непотрібних свідків. Тобто, передислокація на таку ділянку фронту, де у них не буде шансів залишитися живими, щоб унеможливити надання свідчень у майбутніх судах”.

Українська розвідка також інформує, що особовий склад підрозділу, усвідомлюючи резонанс подій в Бучі та відповідальність за скоєні злочини, масово опирається поверненню в Україну, але російське командування ігнорує ці настрої та погрожує трибуналом в разі відмови продовжувати участь у бойових діях. Рапорти на звільнення не приймають до розгляду.

Читайте також  “Чекав на тата з перемогою”: колишній футболіст “Карпат”, який вважався зниклим безвісти, загинув під обстрілом

Після звільнення Бучі мер міста Анатолій Федорук повідомив про сотні убитих місцевих мешканців. За його словами, у братській могилі похоронили 280 людей. Також він повідомив, що на вулицях міста лежать тіла вбитих людей, деяким по 14 років. Зі звільненої від російських військ Київської області лише за один день вже вивезли 410 тіл вбитих мирних мешканців.

Про нові масові катування розповіла уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова. Зокрема, в Ірпені виявлено вбитих дітей у віці до 10 років з ознаками зґвалтування та катувань. У підвалі дитячого табору “Пролісок” на Київщині, де три тижні була база підрозділу армії рашистів, знайдено 5 трупів зі зв’язаними за спиною руками. Одному із загиблих проламали череп ударами прикладу, інших застрелили в потилицю або груди.

Глава британської розвідки MI6 Річард Мур заявив, що страти українців на захоплених РФ територіях України невипадкові — їх запланував лідер російських окупантів володимир путін.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.