Culver Aviation переніс виробничі потужності до Івано-Франківська

Після вторгнення російських військ в Україну компанія Culver Aviation перенесла виробництво і офіс розробки до Івано-Франківська. На новій локації компанія продовжує роботу над розробкою апаратів і програмного забезпечення для сервісів повітряного моніторингу.

Culver Aviation — компанія холдингу TECHIIA, яка забезпечує швидкий збір та аналітику даних із поверхні землі за допомогою безпілотних літальних ааратів власного виробництва. З Києва в нову локацію переїхало понад 20 фахівців, які запустили нове виробництво у приміщенні площею 1550 кв. метрів, інформують “Вікна” з посилання на пресслужбу компанії.

“Третина колективу продовжує роботу над розробкою апаратів і програмного забезпечення для сервісів повітряного моніторингу, решта — захищають країну від російської агресії. 90% пілотів компанії пішли до лав ЗСУ, тероборони та інших силових структур. Щоб бути більш ефективними і корисними нашій державі, ми прийняли рішення перенести офіс і виробництво до Івано-Франківська”, — розповідає СЕО Culver Aviation Олександр Даниленко.

Для співробітників, які переїхали з Києва, компанія орендувала житло. А всі, хто того потребував, — отримали заробітну плату за два місяці наперед. Частина співробітників продовжує роботу з Києва. Разом із тим, Culver Aviation продовжує розширювати команду в Івано-Франківську, набираючи на роботу місцевих і переселенців.

Засновники холдингу TECHIIA Олег Крот і Юрій Лазебніков з початку війни відкрили новий напрям роботи ГО «Фундація Течія» — «Підтримка свободи України». Фундація за місяць роботи передала гуманітарної допомоги захисникам країни і жертвам війни на $7,9 млн (231 млн гривень). Ті, хто потребує допомоги, можуть заповнити відповідну заявку. А охочі фінансово підтримати допомогу можуть переказати кошти за посиланням. Ліміт одного переказу — 149 999 грн (4500 EUR). Обмежень кількості платежів немає.

Читайте також  Ремонт за будь-яких погодніх умов: в Франківську розпочався ямковий ремонт доріг

Про «Фундація Течія»

«Фундація Течія» — громадська організація міжнародного холдингу TECHIIA, яка заснована на філософії стратегічної філантропії. З 2019 року ми втілюємо в Україні масштабні соціальні та благодійні ініціативи.

Один з головних напрямів нашої діяльності — проєкти у сфері охорони здоровʼя. Протягом 4 років ми виділили понад 17 млн грн, щоб допомагати робити медицину в Україні сучасною. Ми оснащуємо новітнім обладнанням лікарні в різних регіонах України та фінансуємо унікальний центр реабілітації для дітей з онкологічними діагнозами.

24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення РФ в Україну розмежувало життя в Україні на до і після. Змінилися і ми. Поряд з допомогою системі охорони здоровʼя ми відкрили напрям «Підтримка свободи України». Ми мобілізовуємо фінанси, час та людей по всьому світу, щоб забезпечувати гуманітарною допомогою захисників України та жертв війни.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.