Чотирирічного хлопчика Сашка, якого шукала вся Україна, знайшли мeртвuм

Чотирирічний Сашко, який випав з човна, на якому разом із рідними втік через річку Дніпро з Вишгородського району Київської області, було знайдено мертвим. Човен перекинувся після обстрілу окупантами.

Про це повідомила його мати у себе в Instagram. За попередньою версією, хлопчик захлинувся водою.

Малыш, который стал ангелом.

Источник:

Instagram Анны Яхно

Alt:

10 березня Сашко, його бабуся та ще 6 людей намагалися переправитися через річку Дніпро на човні з району Вишгорода, який був заблокований російськими загарбниками. У момент веслування човен перекинувся, Сашина бабуся втопилася, а хлопчика, який був у рятувальному жилеті, почали шукати.

“Сьогодні ми знайшли тіло Сашеньки. Я дякую кожному хто вірив, хто допомагав у пошуках, дякую кожному за ваші молитви та віру, дякую за підтримку. Завдяки Вам, мій синочок зустрівся зі мною. Сашенька, наш маленький ангел – вже на небесах! Сьогодні його душа знайшла спокій…”, – написала мама дитини.

Дитину розшукували більш як три тижні, батьки писали повідомлення в соціальних мережах. Провести пошукові роботи в тій місцевості було неможливо через скупчення військ ворога. До останнього мама вірила, що хлопчик живий.

Тільки пізно ввечері 5 квітня стало відомо, що Сашенька загинув.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.