“Українці — це великий фейк”: Медведєв заявив, що після “денацифікації” Росія планує збудувати Євразію від Лісабона до Владивостока

За словами Медведєва, української нації ніколи не було в історії і зараз не існує.

Колишній президент Росії Дмитро Медведєв заявив, що українці – це лише помилка. Мовляв, такої національності ніколи не було в історії. Росія нібито далі збирається побудувати “відкриту Євразію” — від Лісабона до Владивостока.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на заяву Медведєва.

“Глибинне українство, підживлюване антиросійською отрутою і всепоглинаючою брехнею з приводу своєї ідентичності, – це і є один великий фейк. Цього явища ніколи не було в історії. І зараз не існує”, — заявив Медведєв.

За його словами демілітаризації і денацифікації України – це тривалий процес, після якого Росія планує побудувати Євразію від Лісабона до Владивостока.

“Ці складні завдання не виконуються одномоментно. І вони будуть вирішуватися не тільки на полях битв. Змінити криваву і повну брехливих міфів свідомість частини нинішніх українців-найважливіша мета. Мета в ім’я спокою майбутніх поколінь самих українців і можливості нарешті побудувати відкриту Євразію – від Лісабона до Владивостока”, — заявив Медведєв.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.