Відома астрологиня назвала переломну дату і сказала, коли завершиться війна в Україні: “Не сумніваюся ні грама”

Відома астрологиня назвала переломну дату і сказала, коли завершиться війна в Україні: “Не сумніваюся ні грама”

Відомий астролог Анжела Перл, яка народилася у маленькому містечку в Миколаївській області, а нині проживає в Австралії, заявила, що квітень стане переломним у війні України та Росії. Ключова дата – 12 квітня. Пише obozrevatel

Про це вона розповіла на своєму каналі у You Tube. За словами Перл, війна може в тій чи іншій фазі тривати до літа.
Астролог підкреслила, що у квітні буде з’єднання Юпітера та Нептуна, яке вважається переломним. Таке явище спостерігалося, коли закінчилася Перша світова війна, і в 1945 році – коли закінчилася Друга світова війна.

“Зараз таке ж з’єднання Юпітера з Нептуном буде у квітні. Точне з’єднання 12 квітня. Тож уже у квітні буде зрозуміло, що все, що війна не може продовжуватися і що перемога буде за Україною. Україна не може не перемогти. Це просто на всіх гороскопах, на всіх картах видно”, – відзначила Перл.

Вона додала, що у перший тиждень квітня відбудеться з’єднання Марса і Сатурна, тому можливий новий виток ескалації, який, ймовірно, випаде на 5-6 квітня. Загалом увесь місяць точитимуться бої, але він буде переломним. Ще фази ескалації можливі 4 червня, в останні дні липня – на початку серпня і до середини серпня.

“У серпні також очікується чергова хвиля. Я не знаю, що це. Можливо, вибиватимемо залишки армії. Що намагатиметься робити російська армія? Захопити, зробити коридор у Крим і утримати його. І з цього боку, я так думаю, будуть бої. Мабуть, у серпні, щось буде ще”, – зазначила Перл.

Астролог запевнила, що впевнена у перемозі України у війні – на це вказують усі фактори. Свою роль може зіграти місячне затемнення, яке відбудеться 16 травня.

Читайте також  Канадець, який зірвав джекпот у 70 млн доларів, віддасть частину коштів на післявоєнну відбудову України

“Воно може показувати перемогу над агресором. Репутація в України зараз: весь світ аплодує і захоплюється. Так об’єднатися, так зібратися, так протистояти ворогові та захищати свою батьківщину – це залишиться у підручниках, в історії. Я вірю в перемогу, я не сумніваюся ні грама”, – підсумувала Перл.
Фото ілюстративне

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.