Водія Dodge Journey судитимуть за смертельне ДТП у Калуші

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 41-річного чоловіка за фактом вчинення ним дорожньо-транспортної пригоди зі смертельними наслідками та залишенням у небезпеці потерпілих (ч. 3 ст. 286-1, ч. 1 с

Встановлено, що ввечері 6 грудня 2021 водій у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем Dodge Journey, у Калуші водій вчинив наїзд на двох пішоходів, які йшли узбіччям дороги, Інформують “Вікна” з посиланням на пресслужбу Івано-Франківської обласної прокуратури.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 21-річний житель Надвірнянщини загинув на місці, інший потерпілий — 26-річний чоловік —отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Водій із місця аварії втік, залишивши потерпілих без допомоги та не викликавши медиків.

За вчинення вказаного правопорушення зловмиснику загрожує до десяти років ув’язнення.

Раніше йшлося, що суд взяв під варту без права на заставу водія Dodge, що скоїв на вулиці Промисловій смертельну аварію і втік.

Смертельна ДТП сталася 6 грудня о 19.09. Водій із Калуша, 1981 року народження, керуючи кросовером Dodge Journey, здійснив наїзд на пішоходів з Делятина, 2001 та 1995 років народження.

Внаслідок ДТП 20-річний пішохід помер на місці події, інший — отримав тілесні ушкодження та був поміщений у хірургічне відділення Калуської ЦРЛ.

Від удару 20-річного пішохода відкинуло на кілька десятків метрів — він загинув на місці. Іншого потерпілого — 26-річного чоловіка — відкинуло в канаву.

Водій Dodge не зупинився і втік з місця пригоди. Однак його змогли віднайти за номерними знаками, які залишилися на місці ДТП. На момент його виявлення правоохоронцями, керманич був п’яний. Однак близькі запевняли, що він випив спиртне після скоєння ДТП, аби вгамувати переживання.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.