Скільки ще триватиме війна в Україні: астролог озвучила прогноз

В Україні 28-й день триває війна з Російською Федерацією і всіх наших громадян цікавить лише одне питання – коли це все закінчиться і можна буде повернутись до мирного життя. Астролог Аріна Артурівна на своєму YouTube-каналі поділилася прогнозом.

За словами експерта, закінчення військових дій на території України відбудеться не раніше серпня 2022 року. І наша держава здобуде перемогу над супротивником. Найважчими для нас стане друга половина березня та травень, бо у цей період будуть вестися жорсткі бої. Але Україна не втратить своєї незалежності і надалі на неї чекають чималі успіхи.

Астролог каже, що наша країна вступить до Євросоюзу та НАТО, але це, можливо, станеться не одразу після війни. Найважливішим для України стане 2025 рік.

Ще Арина Артурівна зазначила, що на Російську Федерацію чекає крах і те, що зараз відбувається в країні-агресора – просто “квіточки”. Найгірше для росіян попереду, зокрема безробіття, нестача сировини та падіння рубля. У травні на Росію чекають народні хвилювання, але це – не найгірше в особистій історії Володимира Путіна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.