Принц Гаррі оплакує втрату друга, який віддав своє життя за Україну: фото героя

Принц Гаррі оплакує втрату друга, який віддав своє життя за Україну: фото героя.

 

Стало відомо, що член сім’ї Invictus Games Сергій Караїван віддав своє життя під час вторгнення Росії в Україну.

Фонд Invictus Games підтвердив трагічну новину в твіттері в середу, пославшись на пресреліз на своєму веб-сайті.
“З жалем фонд Invictus Games може повідомити, що член української спільноти Invictus Games пішов з життя під час російського вторгнення в Україну. Сергій Караїван, колишній учасник випробувань Invictus Games та Warrior Games для збірної України, відійшов у інший світ у бою 13 березня 2022 року, і ми подумки звертаємось до його сім’ї, друзів та всієї спільноти.

“Менеджерка української команди Invictus Games Оксана поділилася з нами тим, що було важко дізнатися про відхід Сергія, оскільки бойові дії тривають. Коли ми переможемо, ми згадуватимемо його життя, говоритимемо про нього, його почуття гумору, професіоналізм, патріотизм і спортивні досягнення. І ми будемо обійматися, і плакати, і сміятися, тому що спогади про нього приносять радість і щастя. Будь ласка, не думайте про нього з жалістю, йому це не сподобається. Думайте про нього як про знаменитого члена спільноти Invictus Games, героя та захисника українського народу”, — каже Оксана”.

Ми знаємо, що багато учасників Invictus Games, поряд з персоналом і керівництвом команди, знову записалися служити, багато з них вже отримали травми, отримані в конфлікті з Росією від 2014 року. Фонд Invictus Games запропонував підтримку, але як команда вони вирішили залишитися і служити”, — йдеться у заяві.

Принц Гаррі організував Invictus Games 2014 року.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.