“Тримайся, ненько!”: Олег Винник випустив новий кліп до чуттєвого треку про Україну під назвою “Сльози на Землі”

Відомий український співак та композитор Олег Винник випустив новий кліп до чуттєвого треку про Україну під назвою “Сльози на Землі”. У ньому музикант продемонстрував, як змінилася його батьківщина після вторгнення російських “визволителів”.

Композицію артист опублікував на своєму YouTube-каналі. Зруйновані від ворожих бомб житлові будинки та об’єкти інфраструктури, спопелені ділянки землі та знищені історичні пам’ятки у відеоряді зворушили глядачів до сліз.

Сам трек Винник випустив ще 2019 року на слова та музику власного авторства. У сучасних реаліях пісня набула нових звучань і сенсу.
“Лишають гнізда журавлі. Летять не в теплії краї. Летять в далекім вічнім сні. Лишають сльози на землі”, – співає вокаліст.

У кліп потрапив зруйнований окупантами літак-рекордсмен “Марія”, палаюча телевежа у Києві та вибухи в тихих колись районах мирного Харкова.

“Плачу… Такий біль у цих відео”, “Скільки горя! І скільки гордості за нашу поранену Україну! Тримайся, ненько”, “Як боляче дивитися”, “Господи, зупини це страшне божевілля”, – писали під відео коментаторі.

https://www.youtube.com/watch?v=9W4Wcoz2MOM&feature=emb_logo

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.