Більше не росіяни? Діти Галкіна та Пугачової стали громадянами іншої країни. Бути росіянами зараз і в майбутньому – ганебно і соромно

Більше не росіяни? Діти Галкіна та Пугачової стали громадянами іншої країни. Їхні батьки зробили правильно: бути росіянами зараз і в майбутньому – ганебно і соромно. Подробиці повідомив юрист родини.

На повернення зоряної родини Максима Галкина, Алли Пугачової та їхніх дітей в росію навряд чи варто розраховувати.

Від’їзд зіркового сімейства з дітьми став неприємною несподіванкою для фанатів та колег. Поповзли по рф різні чутки. Проте досі Примадонна спростувала їх і заявила, що вона поїхала підлікуватися. Мовляв, скоро повернеться і всім хейтерам доведеться відповісти.

Тільки це навряд чи станеться. Юрист Семен Погосян у розмові вже повідомив, що і Галкін та Пугачова давно є громадянами іншої країни. І їхні діти теж пройшли процедуру.

«Ну, звичайно, отримали, чого вже приховувати. Спочатку отримують громадянство батьки, а потім за місяць-півтора — і діти».

За словами юриста, обійшлося громадянство Кіпру Пугачовій та Галкіну лише у два мільйони євро відзначив Погосян. Вони просто купили нерухомість, а з нею – паспорт.

Отже, зіркове сімейство, яке у відкриту виступило проти війни рф в Україні, відокремлюються від російського коріння якнайдалі. Діти Галкіна та Пугачової стали громадянами іншої країни. Їхні батьки зробили правильно: бути росіянами зараз і в майбутньому – ганебно і соромно.

Слава Україні і ЗСУ!

За нами – правда і перемога!

Передрук без посилання на Ibilingua.com. заборонено.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.