Екстрасенс Максим Гордєєв розповів, коли закінчиться війна РФ з Україною

На тлі військового вторгнення Росії в Україну багато українців переживають за долю нашої країни.

З Vgorode зв’язався екстрасенс Максим Гордєєв і запропонував розповісти, що ж нас може чекати у найближчому майбутньому. Максим Гордєєв, переможець телешоу “Битва екстрасенсів”, поділився з нами ексклюзивною інформацією та відповів на низку запитань в інтерв’ю, яке ви можете прочитати нижче.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації – Як довго триватиме війна? – На Україну чекає 3 хвилі нападу. Перша хвиля – вони (ред. – Росія) будуть використовувати своїх звичайнісіньких громадян. За фактом, кидатимуть гарматне м’ясо, так зване, яке, на щастя, ми практично відбили.

Друга хвиля – вони використовуватимуть білоруські війська для того, щоб знову прикритися іншими людьми, які ми теж спокійно подолаємо. І ось тоді і станеться третя хвиля. Заключна. В якій Путін використовуватиме максимальну кількість зброї та найпрофесійніших своїх найманців. Тому відповідь на питання, “Наскільки швидко війна закінчиться”, можу відповісти так: від 8 днів до 8 місяців. Але я хочу, щоб усі розуміли: це не війна закінчиться за 8 місяців, а це означає, що Україна через 8 місяців повністю відновиться і стане знову незалежною. Але саме цифра 8 символізує перемогу українського народу, вона й асоціюється з нами: ми сильні нескінченно, ми все зможемо.

– Хто переможе у цій війні? – Я не маю жодних сумнівів, що виграє наш український народ. Тому що наша сила єднання. Нехай ми не завжди знаходимо спільну мову з один одним, але все ж таки, коли справа стосується життів наших сімей, ми як ніхто стаємо єдиними.

Карти Таро чітко показали 2-ку Кубків, що символізує потужний енергетичний союз із дуже важливим партнером чи країною. Також випала карта Зірки, яка не лише нашу перемогу обіцяє, а й те, що ми відвоюємо свою землю попри все. – Чи скинуть росіяни Путіна? – Імовірність такого розкладу події дуже маленька.

Читайте також  Відомий екстрасенс розповів, як передчував початок повномасштабної війни в Україні (відео)

Путін дуже сильно тримає свою почет у руках, скинути росіянами його майже неможливо. Тому що росіяни – слабкий народ та історично звикли підкорятися. – Яка доля чекає на Путіна? Чи покінчить він життя самогубством? – Випадає карта Смерті на Путіна. Я вам скажу так: він і так вже при смерті, але навколо нього в’ються сильні цілителі, які підтримують здоров’я на необхідному рівні. Улюблені українці, енергія Путіна майже вичерпалася, і правда вже проникає в Росію, як ракова пухлина поширюється та вражає сліпу довіру народу. Та й у самого ватажка Росії страшна хвороба, як екстрасенс це бачу. Його смерть вже близько. Тому на підтримку, на яку він розраховує у світі, розраховувати не може, її не буде!

І наприкінці випала Карта Башти, де зображена фортеця під ударом блискавки, що вражає корону, як найвищу точку вежі. Ні, Путін ніколи не накладе на себе руки, йому легше буде знищити весь світ, ніж убити себе. Єдине, що я бачу за своїми відчуттями, може зникнути. Тобто сховатися, втекти. Забудьте про страшну “червону кнопку”, яку він із собою нібито носить. Він зникне так само раптово, як і з’явився. Але це тільки в тому випадку, якщо він зрозуміє, що його час наблизився до кінця. – Яке життя чекає на українців після завершення війни? – Ви не повірите, наскільки зміниться життя українців. Нас почнуть приймати у всьому світі.

Треба завжди знаходити плюси та вигоду, навіть у найжахливіших подіях. Нам це виллється ось у таких реаліях: весь світ почне шанувати Україну та визнає наш вплив на світову економіку. Наша валюта стане в рази стабільнішою. – Як житимуть росіяни після завершення війни? – Як я й казав, росіяни не відчувають провини за собою ніколи. Ми бачимо з досвіду, як вони знищували Грузію, згадаймо війну з Югославією, Чечню, коли вони завойовували наші землі: Донбас, Луганськ, Крим. Слава богу, що я живу в тій країні, яка приймає і жалкує навіть тим, хто цього абсолютно не заслуговує! Ми знищимо їх не лише фізично, а й нашою добротою. – Чи стане Зеленський президентом України вдруге? – Я особисто за Зеленського не голосував, і навіть вірити, в нього я теж не вірив. Але я визнаю свою помилку, як і багато українців. І якби була можливість проголосувати за нього, змінити свій вибір у минулому, я віддав би за нього свій голос мільйон разів, навіть не шкодуючи про це. Відповідно, проголосую за нього у майбутньому точно. Що ж до того, чи буде він президентом? Всесвіт поки що не готовий сказати. Все залежить від того, яке рішення буде ухвалено ним. Нас чекає подія, яку наш президент довго обмірковуватиме, і зробить вольовий вибір. За підсумком і вирішиться доля другого терміну президентства. Я не можу сказати, що це за вибір належить, але точно знаю, що це змінить хід усієї історії. – Чи стане Україна членом НАТО? – Це станеться однозначно! І приблизно, за термінами, на нас це чекає до кінця листопада 2022 року.

Читайте також  Українські захисники знищили техніку РФ та 130 окупантів на східному напрямку

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.