“Це потрібно зробити негайно!”: радник президента України звернувся до тероборони західних областей (ВІДЕО)

Олексій Арестович, радник президента України Володимира Зеленського, терміново звернувся до територіальної оборони у західному регіоні України.

За словами Арестовича, через посилення обстрілів російськими окупантами міст на Сході України та через численні руйнування на Захід збільшився потік переселенців, але через надзвичайно ретельну перевірку кожного автомобіля на блокпостах, люди вимушені надзвичайно довго стояти в автомобільних чергах. З тією ж проблемою зіткнулися і перевізники гуманітарних вантажів. Проблемою це стає і для доставки воєнної допомоги з Європи, від часу доставки якої залежить дуже багато. Олексій Арестович закликав до ретельною перевірки лише тих водіїв та пасажирів, які викликають сумніви.

“Спеціальне звернення до бійців самооборони західних областей України. Негайно потрібно розвантажити дороги. Будь ласка, розженіть максимально. Дякую”, – зазначив радник президента України.

Станом на даний момент чимало тернополян дійсно стверджують, що при необхідності виїхати за місто, при поверненні доводиться по декілька годин стояти у заторі, щоб повернутися додому. Для прикладу, декому доводилося стояти перед перевіркою на блокпосту у заторі не менше двох годин, щоб потрапити у місто з с. Смиківці, яке розташоване зовсім поряд. Чи зміниться ситуація на дорогах Тернопільщині після заяви Арестовича, побачимо згодом.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.