Відомо, скількох людей прийняло Прикарпаття з інших регіонів

Понад 12,5 тисяч людей з інших регіонів України переїхали на Івано-Франківщину. Таку інформацію станом на 28 лютого надав координаційний штаб з розміщення тимчасово переміщених осіб в області.

Про це Суспільному розповіла виконувачка обов‘язків директора департаменту соціальної політики обласної військової адміністрації Галина Сеник, передає Фіртка.

“Ми кожного дня бачимо, як зростає потік людей, які приїжджають з регіонів, де ведуться активні військові дії. І водночас ми бачимо потік небайдужих, які допомагають, приносячи речі першої потреби.

Є велика кількість молоді, медиків та волонтерів, які пропонують житло, речі та іншу допомогу. Щодня ми отримуємо багато дзвінків щодо додатково облаштованих місць для розміщення людей та можливості забезпечити їх харчуванням”, — каже Галина Сеник.

Зі слів посадовиці, звернутися за допомогою щодо поселення людей, які переїхали з інших областей України, можна до обласного координаційного штабу, що розташований у приміщенні “Просвіти” на вулиці Грушевського. Гуманітарну допомогу для тимчасово переміщених приймають на базі ліцею № 7.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.