«Спіть, брати мої». Мережу розчулив спів капітана ЗСУ, що загинув напередодні (відео)

Боєць був захисником, багатодітним батьком та справжнім патріотом.

У соцмережах оприлюднили відео виконання патріотичного гімну Антоном Сидоровим – загиблим напередодні під час обстрілу капітаном ЗСУ. Відео поділився на своїй сторінці журналіст Юрій Бутусов.

«Цей один із найприголомшливіших гімнів Війни за Незалежність України написав і заспівав капітан Антон Олегович Сидоров, помічник начальника штабу-начальник розвідки батальйону 30-ї механізованої бригади. Сьогодні (19 лютого – ред.) о 6.45 ранку 19 лютого Антон загинув смертю героя від влучення російського снаряда, захищаючи українську землю під час масового обстрілу. Також на фронті загинув ще один військовослужбовець, четверо отримали поранення», — підписавпідписав відео Бутусов.

Сидоров пройшов війну з самого початку, в рядах 72-ї, а потім 30-ї бригади, пройшов багато, починаючи з боїв на кордоні.

«Він був батьком трьох малолітніх дітей, але він залишався на службі, був одним з найкращих з нас. Антон – киянин, впевнений, що ми, його небайдужі земляки, прийдемо вшанувати його пам’ять. І ми допоможемо його сім’ї», – звернувся до українців журналіст.

Нагадаємо, окупанти 19 лютого вбили українського розвідника Антона Сидорова. Він був капітаном 30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. Сидоров зазнав осколкового поранення біля Миронівського.

В чоловіка теж залишились діти: троє доньок, найменшій з яких всього рік.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.