В Україні потеплішає до 14 градусів: синоптики уточнили прогноз на початок тижня

Синоптики озвучили прогноз погоди в Україні на початок останнього тижня лютого 2022 року – у понеділок на заході країни будуть дощі, у вівторок опади випадуть на більшій частині території країни, а в середу на заході України буде дощ та сніг.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

У понеділок, 21 лютого, на заході України очікуються опади у вигляді дощів – у Закарпатській області вночі очікується мокрий сніг. Найхолодніше буде вночі у Донецькій, Луганській та Харківській областях – там стовпчик термометра опуститься до позначки -1…-3 ℃.

У вівторок, 22 лютого, на заході, а також у центрі, на півночі та півдні України очікуються дощі, місцями буде мокрий сніг. Найтепліше буде вдень у Криму – незважаючи на дощ, температура повітря прогріється до +12…+14 ℃.

У середу, 23 лютого, на більшій частині території України вдень буде без істотних опадів – уночі у Дніпропетровській, Миколаївській та Сумській областях очікується сніг та мокрий сніг, а у Сумській – мокрий сніг. У Донецькій, Луганській, Харківській областях та Криму, а також на заході України очікуються опади у вигляді дощів та мокрого снігу.

Найтепліше буде вдень у Луганській області та Криму – температура повітря там прогріється до +9…+11 ℃.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.