Я тебе не покинув, і це мій подарунок тобі на все життя, але те, що ти зробила, не пробачу ніколи

9 років тому у моєму житті трапилося те, що перевернуло все моє життя з ніг на голову. Зустрів майбутню дружину на дні народженні у друга. Позустрічалися рік – і вона завагітніла. Хоч-не-хоч, довелося розписатися і зіграти весілля. Не потрібні нам позашлюбні діти.

Народився син. Почали спільне життя. З часом мені запропонували роботу далеко від дому. Вирішили переїхати. І ось по орендованих квартирах бігаємо, ростимо сина. Скоро шукатиму другу роботу, бо з фінансами зараз не дуже. Вдома через це рідко буваю. Останнім часом почалися скандали. Хоча й колись таке було. Дружина постійно ревнувала мене. А я й не буду приховувати – поведінка у мене така провокативна. Жіночою увагою я не обділений. Доходили скандали до того, що й розходилися ми на кілька тижнів.

Все пройшли: злидні, лайки, хвороби сина. Усе одно старалися миритися і ставити на ноги сина. І тут, коли налагодилося життя, я став більше бути вдома. Час із сином проводжу. Йому вже 6 років.

Не обділив і дружину. На все їй гроші даю. Нігті – на. Вії – на. Одяг – на. Спортзал – на! Дивлюся, а чоловік уже й не потрібен зовсім. Але вирішив не драматизувати. Дам, думаю, свободу людині.

І так день за днем – мої прохання вже мало що значили для неї. Я почав підозрювати нехороше. Дивлюся якось, а її підвіз хтось. Придивився уважніше – знаю цього чоловіка. Що там між ними було, мені розповіли інші люди згодом. Виявляється, тривало це пів року.

Тому я не витримав. Сказав жінці, що краще розповісти правду. Вона зізналася, що зрадила мені разок. Я мовчки зібрав речі і пішов. Стільки разом пройти! Заради чого? Чому я собі цього не дозволяв? І тут почалося: істерики, приїзди на роботу до мене з подарунками, прохання дати шанс. Хотіла виправити все. Каже, що думала тоді, ніби я її не люблю, а просто у нас обов’язки та звичка. Зате зараз душу за мене продати готова.

Читайте також  Її мама подалася за кордон, щоби фінансово допомогти дочці, спогади, зранені болем втрати, вкотре навертаються до неї

Так, я повернувся. Виїжджав навіть до іншого міста. Вона мені розповіла все, як було. Кається, але ми ж з вами розуміємо, що я не вірю. Хоча бачу старання людини. Прикро.

Так ось. Я сказав їй: «я тебе не покинув, і це мій подарунок тобі на все життя, а решту не пробачу, можливо, ніколи». Думаю, зрада – це не помилка, а свідомий вибір людини. Якщо вона зробила це, то завжди цього хотіла. Тепер я постійно їй нагадую, що не тримаю. Хоче йти, то хай іде.

Це не помилка, це називається зрада.

Зараз дуже гидко жити з цією жінкою. А в решті нічого особливо не змінилося.

Зрештою, це буде для неї хорошим уроком. Запам’ятає раз і назавжди, що обман до добра не доводить. Розумію, що і їй зараз не так легко, втім. це вона мені ще дякувати повинна, що я не повівся, як деякі інші чоловіки, а справді дав їй шанс.

Чи можна таке пробачити?

Як зробили б на моєму місці?

Напишіть нам в коментарях у Facebook!

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.