На щастя та удачу: потужні молитви на Стрітення Господнє

15 лютого християни східного обряду відзначають Стрітення Господнє. Урочистість відноситься до дванадцяти найважливіших свят у церковному календарі, тому вважається, що молитви в цей день мають особливу силу.

З нагоди свята “Апостроф” публікує слова трьох сильних молитов, які мають принести в життя щастя, удачу та процвітання.

Перш ніж просити про щастя для себе та своїх рідних, потрібно віддати подяку Господу і всім святим. Далі можна читати сильні молитви на Стрітення.

Молитва на щастя:
“Всевишній Ісус Христос, я благаю Тебе про моє земне щастя. Почуй молитви мої в такий світлий день, не відвернись від слів моїх, що йдуть від серця, подаруй мені і людям любов один до одного. Навчи нас, негідних рабів Твоїх, радіти кожному дню, зміцнювати віру та примножувати любов до Тебе. Дозволь здобути щастя з Твоєю допомогою, щоб кожен день був новим продовженням щасливого життя. Допоможи мені зрозуміти, що треба викреслити з мого життя, щоб стати щасливою людиною. Я благаю Тебе про мудрість у поведінці моїй та словах моїх. В ім’я Отця, і Сина, і Святого Духа. Амінь”.

Молитва до Богородиці:
“Цариця Небесна, прийми молитви раба Божого (ваше ім’я). Перед Тобою, Богоматір, схиляюся і тільки Тобі можу відкрити свої таємниці. Тільки Тобі, Свята Діва, відомо все, чим живу, чим дихаю і що хочу попросити. Моє серце просить свободи, наповнення, йому важко без щастя та підтримки Твоєї. Благаю Тебе, висвітли мій шлях до щастя швидкого, яке своїм світлом осяє все моє життя. Не покидай мене, Божа Мати. Я повік славитиму ім’я Твоє. Амінь”.

Молитва Миколаю Чудотворцю:
“О святий угодник Божий Миколай, Ти швидкий наш заступник і у всіх скорботах та неприємностях помічник! Допоможи грішному рабу Божому (ваше ім’я) скрасити таке сумне й тяжке життя, попроси Господа подарувати мені прощення всіх гріхів від самого народження та юності моєї. Нехай душа моя позбавиться вічної муки, а життя наповниться щастям і світлом. Допоможи мені встояти перед усіма проблемами, отримати удачу та впевненість у завтрашньому дні. Я ж не перестану славити Твоє ім’я, Отця, Сина і Святого Духа. Нині і на віки віків. Амінь”.

Читайте також  Дитячий фотограф-педофіл: чоловік зґвалтував 2-річну дитину

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.