Гурт Kalush Orchestra підозрює Суспільне у фальсифікації результатів Нацвідбору

Фінал Нацвідбору на Євробачення-2022 не пройшов без скандалу. Пілся оголошення результатів голосування журі та глядачів гурт Kalush Orchestra запідозрив Суспільне у фальсифікації балів.


Під час оголошення глядацьких результатів голосування у прямому ефірі ведучі плуталися з балами. Після закінчення фіналу музиканти з гурту Kalush Orchestra попросили показати листок, з якого на сцені зачитували результати, однак організатори намагалися втекти від відповіді.

Гурт Kalush Orchestra вимагає справедливості
Соліст гурту Олег Псюк звернувся до члена правління Суспільного Ярослава Лодигіна, який був серед журі. Вокаліст пояснив ситуацію й зазначив, що фіналісти лише хочуть справедливості. Єдине, чого вони прагнуть – на власні очі побачити листок, з якого ведучі зачитували бали від глядачів.

Ярослав Лодигін зазначив, що він не може відповідати за те, що не бачив. Мовляв, ведучим просто надали листок з редакторськими помилками, але фальсифікації точно не може бути, адже серед лідерів фіналу бали ніхто не плутав.

Зауважимо, Лодигін засудив виступ Wellboy за об’єктивізацію жінок на Нацвідборі, але в результаті оцінив його виступ одним з найвищих балів – 7. Це також викликало в публіки сумніви.
Ярослав Лодигін про результати фіналу Нацвідбору: дивіться відео 24 каналу

Пізніше Олег Псюк поспілкувався з журналістами й наголосив, що він і його команда просто так цієї ситуації не залишать. Зверніть увагу, у прямому ефірі Тимур Мірошниченко спочатку переплутав результати глядацького голосування, під час цього турнірна таблиця зникла з екрану й на сцені ніхто не зміг побачити загальні бали. А Ярослав Лодигін підраховував їх на листочку.

Гурт Kalush Orchestra готовий судитися з Суспільним мовником, адже підозрює, що організатори Національного відбору сфальсифікували бали.

Читайте також  Росії закрили доступ до метеорологічних даних

Олег Псюк про результати фіналу Нацвідбору: дивіться відео 24 каналу

Нагадаємо, у фіналі Національного відбору на Євробачення-2022 перемогла Alina Pash з піснею “Тіні забутих предків”.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.