Юлія вже позбулася грудей через онкологію і може втратити життя без коштовного лікування

Жінка просить допомогти їй зібрати кошти на продовження терапії.

До редакції ТСН.ua звернулась 28-річна Юлія Григоренко, яка вже кілька років бореться з онкологією, просить розповісти її історію для чуйних людей, які зможуть допомогти впоратись із фінансовим навантаженням.

«В листопаді 2019 року я дізналася, що в мене рак молочної залози – карцинома. Півтора року я приймаю гормонотерапію. До операції мені прокапали 8 хімій, потім було видалено ліву молочну залозу. Але після операції пішли метастази в кістки ребер, таза, хребта та печінку», – розповідає молода жінка.

Тож все лікування довелося переглянути і почати нове, більш тривале і дороге.

«Тривало лікування 2 роки, зараз я прокапала вже 30 хімій. За цей час зробила купу обстежень осцинтіграфій, КТ кожні 3 місяці, аналізи крові. Ми спробували всю хімію, яка закуповувалася державою безкоштовно. Але ці ліки припинили діяти. За рік лікування препаратами нічого не змінилося. КТ показувало то позитивну динаміку, а наступного разу негативну динаміку. Щойно ліки переставали діяти, лікар змінював препарат на сильніший. Зараз залишились ліки, які потрібно купувати за власні кошти», – розповідає Юлія.

Ці ліки справді показують покращення у стані жінки, тож саме їх і потрібно продовжувати. Та один курс таких ліків коштує 40 тисяч гривень.

«Я прокапала перші 6 курсів дороговартісної хіміотерапії! На КТ позитивна динаміка в кістки та печінці, і лікар призначив ще 12 курсів цього препарату. Загалом це космічна сума – 480 тис.грн», – розповідає жінка.

Попри свою хворобу і інвалідність Юлія продовжує працювати, щоб не залишитись без грошей, працює також і чоловік, але такої суми їм самостійно не зібрати за короткі строки. Адже введення препарату потрібно проводити кожен 21 день. Юля благає про допомогу, бо хоче жити заради 7-річного сина, чоловіка і своєї родини. Вона просить про посильну допомогу.

Читайте також  У Франківську терміново потрібні донори – чоловіки з першою групою

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7450 1994 5515

ГРИГОРЕНКО ЮЛІЯ МИХАЙЛІВНА

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.