Вісім причин, з яких жінки зраджують. Ви будете здивовані!

Жінок з дитинства вчать усьому цьому: бути «хорошими маленькими дівчатками», «поводитися як леді» і «усміхатися і терпіти». Але перенесемося в XXI століття: жінкам тепер дозволено бути жорсткими, говорити «Ні», висловлювати свою думку, ставати генеральними директорами та насолоджуватися фізичною близькістю. Жінки стали більш наполегливими, приймають рішення та діють відповідно до своїх потреб, бажань та устремлінь. Вони ведуть переговори, укладають угоди, відкривають власний бізнес, і нерідко їх просто не наздогнати.

Деяким чоловікам подобається цей факт, тоді як інші почуваються заляканими. Безперечно, ця зміна дуже вплинула на стосунки між чоловіками і жінками, особливо — на модель поведінки жінок.

Хоча жінки роблять це рідше, вони все ж таки заводять романи і займаються «цим» за спиною у чоловіків. Проте, коли жінка зраджує, вона зазвичай робить так заради емоційної близькості, тоді як чоловік — заради фізичного задоволення.

Жінки змінилися останніми роками, це правда. Але вони, як і раніше, емоційно вкладаються у свої стосунки. Їм хочеться почуватися потрібними, бажаними та чарівними.

Тепер приготуйтеся почути, що я розповім про те, чому жінки зраджують.

1. Нестача уваги та близькості
Як довго ви можете обходитися без любові та уваги, перш ніж почнете дивитися на всі боки? Деякі — здадуться вже за кілька днів, інші — можуть страждати та терпіти роками. Проте, від цього нікуди не втекти: жінки потребують ніжності, фізичної близькості, а також емоційної уваги та турботи.

Якщо ви не отримуєте цього від свого чоловіка чи хлопця, лише питання часу, коли звернете погляд на когось іншого. Наприклад, на дбайливого друга, уважного хлопця, який задовольнить ваші емоційні потреби. Причому навіть далеко йти не доведеться: коханця можна знайти як на роботі, так і в тренажерному залі. Жінки, яким приділяють мало уваги, не роблять компліменти, не співчувають, зазвичай заводять емоційні романи. Це не означає, що зв’язок буде платонічним. Фізична близькість рано чи пізно трапиться, але для жінок на першому місці — увага та емпатія, яких немає у їхніх стосунках із чоловіком чи партнером.

Читайте також  Звернення молодого вчителя, який зневірився довести актуальність у житті свого предмета

2. Помста
Коли тобі зрадили — це дуже боляче і дуже важко пробачити. Ті, хто пережив зраду партнера, знає не з чуток, як це жахливо. Земля йде з-під ніг, світ руйнується… Ви почуваєтеся ошуканими, ображеними, злими, сумними, втраченими, приниженими. Це б’є самооцінкою, це буквально вбиває. У той момент, коли дізнаєтесь про зраду партнера, вас починає трясти, ви покриваєтеся потом, шлунок падає кудись униз, до горла підступає неприємна нудота.

Ваше тіло, ваш розум, ваші серце і душа розтоптані. Природно, що це не минає безслідно: змінюються настрій, поведінка, ставлення. Не кажучи вже про те, що знову довіряти зраднику дуже складно. Коли жінкам зраджують, декому з них здається, що, якщо помстяться, біль відступить. Вони хочуть змусити партнера відчути, через що пройшли самі. І тоді розпочинаються романи на стороні. Жінка платить зрадою за зраду.

Жорстока правда, що зрада не вирішує проблему. Спілкування, впевненість у собі, пристрасть і романтика у ваших стосунках із партнером – набагато краще рішення.

3. Незадоволеність фізичною близькістю
Жінкам потрібно відчувати себе бажаними та відчувати справжню насолоду під час фізичної близькості. Якщо у жінки – поганий сеkс, якщо вын трапляється трохи частіше ніж Новий рік, якщо близькість позбавлена ​​емоційної складової або відбувається в стилі «бам-бам-дякую», вона зрештою може втратити інтерес до стосунків і шукати хорошу близькість в іншому місці! Незадоволеність у цьому плані рано чи пізно призводить до думки, що фізичне та емоційне задоволення досить просто отримати з іншою людиною.

На мій погляд, найкраще повідомити про свої потреби своэму чоловіку, сподіваючись, що він «зіграє на випередження». Мудрий та люблячий партнер завжди піде назустріч. Ви можете зробити це удвох або звернутися до сексопатолога. Нерозв’язних проблем не буває, якщо обидва партнери відкриті та налаштовані працювати над стосунки.

Читайте також  Казкові світлини засніжених схилів Карпат

4. Зміна зовнішності
Після збільшення грудей, імплантації сідниць або кардинального схуднення впевненість жінки у собі зростає у рази. Звичайно, і чоловіча увага — додаткова спокуса. Жінці потрібне колосальне самовладання, щоб відмовитись від пропозиції, від якої «неможливо відмовитися».

Як тільки ви зрозумієте, що хлопці хочуть вас, може виникнути почуття ейфорії. Так трапляється, і треба про це пам’ятати. Однак будьте обережні, дійте мудро і складіть список плюсів і мінусів зради: що ви отримаєте, а що втратите.

5. Фінансова незалежність
Коли ви фінансово залежите від чоловіка чи хлопця, то не особливо сперечаєтеся, та й думка про те, щоб розірвати стосунки, здається жахливою. Страх самотності та фінансової нестабільності – ось що стримує та утримує вас.

Тепер, коли жінки самі заробляють гроші, отримують задоволення від роботи і добре справляються з нею, залишатися у нещасливих стосунках – немає сенсу. Це почуття влади та незалежності можна порівняти із червоною доріжкою, яку розстелили для вас. А це спокуса: «Чому б не пройтися?»

6. Низька самооцінка
Коли ви не впевнені в собі, то шукаєте підтвердження та схвалення в інших. Це може бути у формі фізичного, емоційного чи інтелектуального спілкування на стороні.

Коли ви не любите і не цінуєте себе, можете спроектувати це на людину, з якою у вас стосунки, і повірити, що вона вас теж не любить і не цінує. Навіть чоловік або бойфренд дуже любить вас, все одно будете зраджувати. Справа в тому, що вам складно повірити і прийняти їх безумовне кохання.

Я раджу все ж таки попрацювати над своєю самооцінкою: почитати спеціальну літературу або звернутися до психолога. Повірте, зрада не тільки не вирішить ваших проблем, а, навпаки, лише посилить.

7. Відчуття, що вас недооцінюють
Коли жінка перебуває у стосунках, їй подобається приносити задоволення своєму чоловікові. Приготування романтичної вечері, покупка сексуальної спідньої білизни, ніжні слова та лагідні дотики — це лише кілька способів, якими ви можете висловити своє кохання та вдячність партнеру.

Читайте також  Мaють бути нa пepeдoвiй, a нe в Євpoпi: Бeзуглa зpoбилa зaяву пpo мoбiлiзaцію жiнoк (фото)

Але що відбувається, коли ви не чуєте «Спасибі, кохана» та «Я люблю тебе»?

Настають свята та дні народження, а ваш чоловік забуває про них або дарує щось, куплене поспіхом по дорозі з роботи. Навіть гарного слова — і не чуєте!

У кожної з нас є межа терпіння, і як тільки вона буде досягнута, ви можете вирішити, що вистачить. А це означає, що ви почнете ставитися до чоловіка так само, як і він до вас. Дайте зрозуміти вашому партнеру, що він може втратити вас, якщо сприйматиме все хороше як належне.

8. Нудьга
Він більше не користується одеколоном, який вам так подобався, його одяг пом’ятий, забруднений або куплений ще в студентські роки. Коли чоловік приходить додому з роботи (за умови, що має роботу), то все, що від нього можна почути, це: «Що на вечерю?» Коли настають вихідні, він каже, що втомився і просто хоче відпочити вдома чи піти із друзями попити пива та подивитися футбол. І так — з місяця на місяць, з року в рік.

Рутина вбиває пристрасть, вбиває стосунки та кохання. Ви разом і водночас — нарізно. Вам уже нема про що говорити. Ви не питаєте один одного ні про що і нічим не ділитеся. Ви відчуваєте емоційну відстороненість від свого партнера.

І ось цей день приходить: ви починаєте всерйоз думати про те, що залицяння колеги по роботі можна було б і прийняти, а то й зовсім починаєте фантазувати про любовний зв’язок на стороні. Ви буквально відчуваєте насолоду поцілунків на губах з іншим. Це те, чого у вас не було цілої вічності.

Є багато способів пожвавити «втомлені» стосунки. Нудьга – це те, що можна подолати: трохи зусиль – і ваші стосунки можна врятувати. Головне – це бажання обох партнерів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.