“Антитіла” дадуть в Івано-Франківську великий стадіонний концерт

4 червня 2022 року на міському стадіоні “Рух” зустрічайте масштабний концерт “Антитіла” в Івано-Франківську в рамках туру “Hello”!

Новий звук, новий альбом, нова музика і шоу, яке відбудеться тільки у вашому місті! Цей стадіонний тур присвячено новому альбому MLNL (Міленіальні)!

Тарас Тополя обіцяє презентувати вже сьомий лонгплей своєї команди у лютому цього року. Нова робота “Антитіл” присвячена поколінню міленіалів, людей, яким у 2000 році виповнилося не більше 18 років. Зараз всі вони – розумні, досвідчені, енергійні, в міру авантюрні, сучасні та дорослі. Вони мають власні переконання та цінності і рухають більшість суспільних процесів вперед. Саме такі люди слухають музику “Антитіл”, саме до цього покоління належать артисти гурту. Видовищні кліпи, небанальні тексти, постійна робота зі звуком – все це допомагає музикантам щоразу підіймати планку власної творчості. Почуємо, що вони зроблять зараз!

Відомо, що нам обіцяють сміливу суміш класики, джазу та поп-року. А ще – неймовірне шоу, підготовка до якого у самому розпалі.


«Ми працюємо над музичною програмою туру, режисурою концерту, світловим шоу. Натхнення вистачає. Проте загальний концепт гурту залишається незмінним: “Антитіла” – це про любов у всіх її проявах, це про музику для всієї сім’ї», – розповідає Тарас Тополя.

Захід відбудеться з дотриманням всіх карантинних норм відповідно до постанови МОЗ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.