Зростає відвідуваність: в Івано-Франківську «оживають» дитсадки

На цьому тижні суттєво збільшилась відвідуваність закладів дошкільної освіти Івано-Франківської міської територіальної громади.

Про це повідомила сьогодні на оперативній нараді у міського голови заступниця директора Департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Наталія Микула, повідомляє Фіртка.

Зі слів посадовиці, якщо минулого тижня відвідуваність івано-франківських дитсадків становила лише 19%, то вчора, 7 лютого, цей показник зріс до 40%.

«Хочу сказати, що і повертаються вихованці дошкільних закладів. Якщо минулого тижня ми мали тільки 19% присутності у дошкільних закладах, вчора вже було 40% дітей на навчанні й вихованні у дошкільних закладах», – зазначила заступниця керівника освітнього департаменту.

Наталія Микула також зауважила, що станом на сьогодні 16 груп у дитячих садках Івано-Франківської міської територіальної громади перебувають на самоізоляції у зв’язку із захворюванням дітей та працівників на COVID-19.

Нагадаємо, відвідуваність у закладах загальної середньої освіти Івано-Франківська становить 86%. При цьому 20 шкільних класів перебувають на самоізоляції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.