“Шкіра зазнає масштабного удару, вірус почав викликати страшні пухирі та свербіння”: медики про штам “Омікрон”

Штам “Омікрон” з величезною швидкістю поширюється Україною і світом, викликаючи вкрай важкі симптоми на ускладнення. Медики постійно фіксують нові прояви недуги, спричиненої вірусом. Зокрема, повідомляється про те, що у інфікованих почала зазнавати страшного удару шкіра, на якій з’являються сверблячі, дуже неприємні пухирі. Лікарі рекомендують не нехтувати будь-якими підозрілими симптомами і обов’язкового звертатися до медичних працівників.

Як інформує “Molbuk”, деякі інфіковані стикаються з сухістю шкіри і екземою. Непрості та неприємні прояви на шкірі можуть супроводжувати людину впродовж тривалого часу.

Горезвісні “ковідні пальці” можуть бути червоними, фіолетовими, запаленими або іноді покриватися висипом ‒ такий стан шкіри може викликати запалення і свербіж, іноді набряк і пухирі.

Потріскані губи – це той поширений симптом, з яким стикаються заражені штамом “Омікрон”. Експерти організації CovidSkinSigns зазначили, що інфіковані британці стикаються зі сухістю шкіри, яку можна конкретно порівняти з екземою на шиї і грудях.

Також можливий висип, що покриває незначні ділянки, проте здатен проявитися в будь-якому місці на тілі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.