“Вірус почав поєднуватися зі вбивчою інфекцією, медики застерігають від фатальної помилки”: лікар про штам “Омікрон”

З великою швидкістю штам “Омікрон” поширюється Україною та світом, дивуючи медиків своєю надзвичайною заразністю. Вірус здатен передаватися майже блискавично, викликаючи у інфікованих підступні симптоми, а ускладнення, викликані штамом “Омікрон” можуть призвести до трагедії. Лікарі повідомляють, на що слід звернути увагу хворим, яких помилок не допускати, аби не спричинити катастрофу. Зокрема, до вірусу може додаватися ще й інша інфекція, що потребує специфічного підходу.

У своєму Telegram-каналі лікар Тарас Жиравецький написав про те, яку страшну загрозу таїть в собі поєднання штаму “Омікрон” і бактеріологічної інфекції.

“Запам‘ятайте, дуже високий показник ЦРП ц-реактивного протеїну(білку) дорівнює приєднання бактерійної інфекції і жодні, підкреслюю жодні противірусні препарати не допоможуть вам його знизити, а стероїдні гормони навпаки його піднімуть в рази!

Тому бажано відразу приймати потужні антибактерійні препарати, які призначить лікар! Не лікується цитокіновий шторм без антибактерійних, на жаль. Це практика! А в теорії все можна пролікувати вітамінами і питтям незбиваючи температуру…”,- ідеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.