Шестеро дітей залишилися без батьків: нові подробиці вбивства

Подружжя Світлани та Анатолія Осадчуків, яких убили під Києвом, було багатодітними батьками. Вони жили на Волині та багато років займалися заготівлею пиломатеріалів, ніколи ні з ким не конфліктували.

Докладніше про це читайте у матеріалі OBOZREVATEL.

Убив і сховав у машині
У понеділок, 31 січня, село Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області прощалося з 49-річним Анатолієм та 45-річною Світланою Осадчуками. На похорон прийшло багато людей, їхню сім’ю там знали всі мешканці.

“У Анатолія та Світлани шестеро дітей. Двоє з них ще неповнолітні, залишилися сиротами. А сам Анатолій теж із багатодітної родини – у нього ще десять братів і сестер. Тож близьких родичів в окрузі кілька десятків”, – розповідає OBOZREVATEL хороший знайомий Осадчуків.

Світлану та Анатолія Осадчуків у селі добре знали

Про загибель подружньої пари стало відомо 29 січня, коли Анатолій та Світлана на своєму мікроавтобусі привезли дошки з Волині до Василькова (під Києвом). Там у чоловіка виник конфлікт із місцевим бізнесменом, коли він розвантажував товар.

Після затримання підозрюваний заявив поліції, що чоловік нібито заборгував йому 6 тисяч гривень: “На заводі Анатолій почав на мене сильно кричати, я скипів, схопив молоток та вдарив його по голові”.

Потім чоловік кинувся до мікроавтобуса і почав завдавати Світлані ударів ножем.

Тіла жертв бізнесмен затяг у автобус, прикрив їх піддонами та вивіз до Обухівського району. Там він покинув машину.

Підозрюваний розповів свою версію конфлікту

Були знайомі давно, конфліктів не було
Анатолій та Світлана були вірянами, вони ходили на збори до церкви п’ятидесятників. Власне, 80% мешканців Стобихівки є парафіянами цієї церкви.

“Останнім часом Анатолія я не бачив, а Світлана приходила постійно, діти теж. Батьки Анатолія теж віряни”, – каже один із парафіян.

Читайте також  Криваві ревнощі: чоловік зарізав дружину, а потім намагався вкоротити собі віку. ФОТО 18+

Світлана (на фото) та Анатолій були вірянами

Сам загиблий та кілька його братів раніше працювали лісниками в цьому районі. Потім Анатолій організував свій невеликий бізнес: купував дошки, оброблював їх, сушив та продавав у Київській області.

Із убивцею вони були знайомі давно, Анатолій возив йому товар близько 10 років і конфліктів раніше не мали.

“Анатолій, як і його брати, досить стримана людина. Я можу розлютитися, не витримати, а він весь час врівноважений, спокійно говорить. Я не пам’ятаю, щоб у селі він з кимось посварився, такого за ним не водилося”, – каже знайомий Осадчуків.

Заготівлею та обробленням деревини у цьому селі займаються багато жителів. Вони продають дошки, роблять палети, які потім продають у найближчі європейські країни. Багато пилорам тут працюють нелегально, через що виникали конфлікти з активістами-екологами. Але іншої роботи тут немає, розповідають жителі. Або ліс, або заробітки у Європі.

У подружжя залишилося шестеро дітей

У поліції Київської області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України – умисне вбивство. Підозрюваному загрожує 15 років ув’язнення або довічне.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.