На Прикарпатті посадовець збив дитину і втік, через декілька годин дівчинка загинула у лікарні

Аварію посадовець вчинив на службовому авто.

У селі Лоєва Івано-Франківської області керівник одного із держпідприємств на службовому авто збив дитину та втік з місця аварії, не надавши допомоги постраждалій. Потерпіла дівчинка від отриманих травм померла у лікарні через кілька годин після ДТП.

Про це повідомляє ГУНП В Івано-Франківській області.

“20 січня о 18:30 на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими у селі Лоєва на Надвірнянщині. Після ДТП водій покинув травмовану дівчинку на дорозі та втік, намагаючись уникнути відповідальності. Дитину у важкому стані доставили до лікарні, де вона через кілька годин померла”, – повідомили у поліції.

Правоохоронці додають, через декілька годин – менш ніж за дві години – встановили та розшукали 40-річного водія, мешканця Яремче. Винуватцем смертельної аварії виявився керівник одного із держпідприємств.

Транспортний засіб із механічними пошкодженнями, характерними для ДТП, вилучено. У медичному закладі у водія відібрано біологічні зразки для перевірки алкогольного чи наркотичного сп’яніння. Поліцейські передали водія працівникам Державного бюро розслідування. За фактом аварії кримінальне провадження розслідує ДБР.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.