20-річний чоловік втратив руку під час спроби підірвати BMW біля Франківська

Авто вибухнуло на вул. Крайній у приміському селі Крихівці

У селі Крихівці під Івано-Франківськом під час спроби підірвати припаркований BMW 20-річний чоловік втратив руку. Після інциденту підривач втік з місця, однак невдовзі звернувся до медиків по допомогу. Оскільки ушкодження були серйозні, лікарі ампутували чоловіку частину руки.

Про вибух в дворі багатоквартирного будинку села Крихівці, що поблизу Івано-Франківська близько другої години ночі 17 січня повідомив сайт «Галка». Невідомий вибуховий пристрій здетонував у машині BMW X5.

У прес-службі поліції Івано-Франківської області ZAXID.NET підтвердили факт вибуху та повідомили, що наразі тривають оперативні заходи, ще триває огляд місця події. Подробиці обіцяли оприлюднити найближчим часом.

За словами свідків, підривач машини приїхав у двір на таксі і намагався пошкодити BMW. Від вибуху авто він отримав травму руки, самостійно покинув місце пригоди і згодом звернувся за допомогою до медиків. Через серйозність ушкоджень ті ампутували частину кінцівки. Вік травмованого чоловіка близько 20 років.

Інформація доповнюється…

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.