Відкинутий Златою Огнєвіч Макс Тарапата втратив близьку людину: “Записав останнє звернення і за кілька днів його не стало”

Учасник другого сезону шоу “Холостячка” зробив визнання українцям.

Максим Тарапата розповів про відхід з життя свого дідуся. Відповідний пост з’явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Максим Тарапата є головним бенефіціаром другого сезону шоу”Холостячка”. Попри те, що він навіть не потрапив у фінал, чоловік зберіг хороші стосунки зі Златою Огнєвіч. І коли переможець шоу Андрій Задворний кинув українську співачку, Тарапата підтримав Злату після розставання і зараз знаходиться в неймовірно близьких відносинах. Поки їхні стосунки дружні, проте Злата Огнєвіч і Тарапата не виключають романтичного фіналу.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Максим Тарапата (@tarmaks)

3 січня Тарапата опублікував у сторіз соціальної мережі історію. Він зазначив, що 4 роки тому в втот день не стало його діда. Тарапата зазначив, що вважає його батьком всього сімейства. Дід закінчив всього п’ять класів школи, але був дуже освіченою і дисциплінованою людиною.

“Напередодні 2018-го року я отримав від нього останні відеозвернення і повчання. Він багато разів повторював для мене одну і ту ж думку: “Сім’я це головне. Найголовніше – це сім’я”. Через кілька днів його не стало. Спасибі тобі Дід”, – повідомив Тарапата.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.