Важка хвороба сина: історія франківської сім’ї, яка попри труднощі розпочала власну справу (відео)

Франківка Ольга Мачкур – мама двійнят – сина та доньки. Вони народились на два місяці раніше зазначеного терміну. Тоді й почались проблеми зі здоров’ям сина. Та Ольга не з тих, хто здається. Нині її діти вже повнолітні і попри труднощі вони втрьох розпочали сімейну справу.

18 років тому франківка Ольга Мачкур народила двійнят – хлопчика й дівчинку. Та в цей радісний день жінка почула страшну новину – у її сина Михайла діагностували важку хворобу, йдеться в сюжеті РАІ.

До 9-річного віку Михайло добре розвивався, незважаючи на діагноз. Він міг говорити та ходити. Та потім у хлопчика стався інсульт. Донька Ольги Анастасія ніколи не залишалась осторонь, і намагалась підтримувати у всьому – розповідає жінка.

Кілька років тому Ольга почала пекти морквяні кекси. Одного разу Ольга та Михайло спакували випічку та пішли її продавати неподалік ринку. Михайлу ця справа дуже сподобалась. Тож вони щодня виходили на ринок. Ідею підтримала й Анастасія.

А згодом у їх асортименті з’явились й інші продукти. Та найпопулярнішими є пряники. Ольга пече їх разом з донькою. А потім вони вдвох їх й розмальовують. Зізнаються, це може тривати годинами.

А за кошти, які вдалось заробити, продаючи випічку, сім’ я придбала Михайлу електротренажер. Він допомагає хлопцю тримати м’язи у тонусі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.