Труп у квартирі знайшла сусідка: в Івано-Франківську син вбив рідну маму (фото)

Чоловік задушив маму під час конфлікту.

В Івано-Франківську 57-річний син вбив рідну маму. Тіло 82-річної жінки в квартирі знайшла сусідка і зателефонувала до поліції.Про це повідомила пресслужба поліції області.

“9 січня близько 12:30 до поліції Івано-Франківська надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що вона виявила за місцем проживання сусідку без ознак життя. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група обласної поліції, експерт-криміналіст та патрульні поліцейські”, – розповідають у поліції.

На тілі покійної жінки правоохоронці виявили тілесні ушкодження. Як в подальшому встановила експертиза, причиною смерті жінки стала механічна асфіксія, тобто удушення.

Поліцейські з’ясували, що 57-річний громадянин Республіки Білорусь приїхав до Івано-Франківська у вересні минулого року та проживав разом з матір’ю. Попередньо правоохоронці встановили, що між родичами виник конфлікт, в результаті якого син задушив матір.

Підозрюваного у злочині затримали, зараз із з ним проводять слідчі дії. Також чоловікові призначать судово-психіатричну експертизу для встановлення його осудності.

Відомості про подію правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Слідчі готують затриманому повідомлення про підозру та клопотання до суду щодо обрання запобіжного заходу.

За скоєння тяжкого злочину чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.