“Відразу два потворні симптоми мордують хворого, вірус пекельним свербінням веде до жаху”: медики про штам “Омікрон”

З величезною швидкістю штам “Омікрон” поширюється світом і Україною. Медики сповіщають про особливості нового варіанту вірусу, вказуючи на дуже підозрілі та небезпечні симптоми. Вчені продовжують відкривати нові прояви недуги, котра проявляється і важкими симптомами, і нестерпними ускладненнями, які здатні призвести до трагедії.

Як інформує “Obozrevatel”, люди, що заразилися цим варіантом, скаржаться на шкірний висип. Але, що ще гірше, висип не один, а два.

Першим і більш ймовірним є висип, що проявляється у вигляді опуклостей і може викликати сильне свербіння. Вважається, що він починається на долонях чи ступнях ніг.

Другий висип – це висип на кшталт пітниці, що з’являється по всьому тілу, але найчастіше на ліктях, колінах і тильній стороні рук і ніг.

Оскільки кількість випадків захворювання збільшувалась щотижня з моменту першого виявлення цього варіанту, професор Тім Спектор, керівник дослідження ZOE, попередив, що нові цифри малюють “тривожну картину”.

“Кількість нових симптоматичних випадків різко зросла за останній тиждень, що зробило це найбільшим стрибком серед випадків, які я бачив з того часу, як ми розпочали дослідження ZOE COVID”, – каже професор.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.