Зустрічаємо рік Тигра: прикольні новорічні тости для корпоративу

Жодне святкове застілля не обходиться без тостів, і новорічний корпоратив не виняток. Аби не червоніти, коли вам нададуть слово за столом, “Апостроф” підготував кілька цікавих новорічних тостів, щоб вразити колег.

***

Колеги! Оскільки ми завжди націлені на максимальний результат, я хочу побажати нам, щоб 2022 рік став ще успішнішим, а нашу компанію чекало процвітання, стрімкий кар’єрний рух і реалізація планів. Давайте вип’ємо за креатив, професійний розвиток і підвищення окладів!

Шановні колеги! Щиро бажаю всім присутнім весело відзначити свято:

погуляти від душі… і завтра все пам’ятати;

набратися… сил для роботи над черговим проектом;

отримати… несподіваний презент і просто весело провести час.

***

Давайте вип’ємо за те, щоб наша праця була гідно оцінена, за процвітання компанії, за продуктивний розвиток всіх і кожного!

***

Душа будь-якої компанії – це люди, які у ній працюють. Тож, хочу привітати наш злагоджений колектив з Новим 2022 роком і побажати всього найкращого в професійному і в приватному житті. Давайте будемо і надалі корисними один одному, продовжимо йти вперед до нових перемог. Приємних вражень, душевної рівноваги і щедрих подарунків від долі.

***

Існує дві категорії людей: за яких хочеться випити і через яких хочеться напитися. Я бажаю кожному із вас, що ви належали лише до першої категорії! Вип`ємо за нас!

***

Колективний дух множить успіхи і досягнення, але в той же час ділить великі неприємності і труднощі на невеликі завдання. Піднімемо келих за арифметику!

***

За згуртований колектив, повний творчої енергії і грандіозних планів, — гріх не випити. Давайте не будемо грішниками і швидше спустошимо келихи!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.