Обережно! В Івано-Франківську можливо орудує організована злочинна група шахраїв

Про спробу злочинним шляхом отримати кошти та проникнути до квартири повідомляє молода мама з Івано-Франківська.За словами жительки м-ну Каскад, до неї на вулиці причепились кілька молодих людей із дивними питаннями. Метою підозрілих осіб, які, зі слів громадянки, намагались увійти до неї в довіру, було проникнення до помешкання власниці з метою заволодіння матеріальними цінностями або шахрайство.

pm922image001_29d4b

Біля будинку жінку вже чакали двоє хлопців. Однак, їй вдалось уникнути події.

“Хочу попередити всіх жителів Івано-Франківська. Сьогодні зі мною стався такий випадок…я гуляла з дитиною в калясці. Підійшла дівчина так звана пані Надія (років 23-26, риже волосся, синня куртка). Запитала, де тут ательє(живу на Каскаді) і я відповіла. І тут почалася вся вистава, що вона екстрасенс. Багато заговорює, випитує(особливо гроші, бачить золото). Тут підходить ще одна дівчина вся в чорному і говорить з нею про теж біду в сім’і, що пані Надія їм допомогла. В кінці каже мені, щоб я відклала всі своі справи, вимкнула мобільний телефон( тому що іде молитися за мене і дитину до церкви) і бігла додому виконувати ритуал з хлібом, яйцями і звичайно з грошима( особливо іноземними валютами) і золотом. По кінці ритуалу все скласти в сумку і зустрітися з нею через 10 хв на тому ж місці. Я пішла додому не вірячи все це. Але ж тут у під’ізд заходять зі мною два незнайомі хлопці, не сусіди. Це добре, що по дорозі я зустріла маму…і ці хлопці не зрозуміли, хто ця жінка зі мною. Так би провели мене до квартири в якості допомоги, бо я з коляскою. я з дитиною на руках забрали б все начисту.
Працюють в чотирьох…дівчата випитують інформацію, хлопці напевне роблять чорну справу. Тому застерігайтеся, особливо мамочки з дітьми”, – попереджає франківців через соцмережу п. Tamara.

Читайте також  У Франківську затримали трьох злочинців, які порізали чоловіка і втекли

У коментарі під розповіддю франківчанки інша жінка підтверджує наведені факти.

“Сьогодні на пасічній, так ж розмова була і з моєю сестрою… Вона теж гуляла з малюком.. І у неї теж жінка питала про ательє, а потім почала міняти тему.. Сестра поняла, що щось не так і втекла, але машина ще довго їхала за нею.. Номера київські”, – повідомляє п. МАРТА.
12-1
Про схожу спробу “розводу” на Пасічній, ймовірно, з метою шахрайства, розповідає інша мешканка: див. фото

15179058_1281527811899001_2226728749940648439_n

Журналісти бачили спроби невідомих увійти в довіру до громадян з аналогічними питаннями і на Вічевому майдані 23 листопада близько обіду.

Звертаємось до ГУ Нацполіції м. Івано-Франківська з проханням перевірити вказану інформацію.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.