На Івано-Франківщині за вихідні сталось 38 ДТП (ФОТО)

В Івано-Франківській області та в обласному центрі трапилися 38 аварій за минулі вихідні, у тому числі чотири ДТП з потерпілими сталися 12 грудня, у яких травмувалися шестеро людей.

Про це повідомили в Поліції області, передає Фіртка.

Зокрема:

8:20 год у Тисменичанах водій автомобіля Dacia Logan виїхав на смугу зустрічного руху і врізався в рейсовий автобус Mercedes-Benz Sprinter. Двоє водіїв постраждали;
8:45 год на Коломийщині (с. Іванівці) водій Audi виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з Fiat Doblo. Травмувався пасажир Audi;
3:30 год у Надвірній водій Audi вчинив наїзд на жінку-пішохода. Потерпілу госпіталізовано;
23:50 у Хлібичині, що на Снятинщині, водій Opel Astra з`їхав у кювет. У результаті постраждали водій і пасажир.
За цими фактами ДТП розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Також у зв’язку із погіршенням погодних умов на території Івано-Франківської області 12 грудня були введені тимчасові обмеження для руху вантажних транспортних засобів. Наразі усі обмеження скасовані, а проїзд дорогами державного значення забезпечений. Працівниками поліції вживаються всі необхідні заходи щодо зупинки і скерування у визначенні місця відстою вантажні автомобілі.

Правоохоронці рекомендують через сніг та ожеледицю стежити за дорожнім станом та бути максимально уважними при будь-якій його зміні.

“Пішоходів просимо бути уважними особливо в вечірню пору доби та переходити дорогу лише у встановлених для цього місцях, а також виключно на зелений сигнал світлофору.

Пам’ятайте, на автошляхах області працюють екіпажі секторів реагування патрульної поліції, тому якщо вам потрібна наша допомога – телефонуйте на лінію “102”. Бережіть своє життя, будьте пильними на дорогах”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.