На Прикарпатті затримали 20 нелегальних мігрантів

Працівники міграційної служби Івано-Франківської області у взаємодії зі співробітниками поліції проводять профілактичні заходи з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які нелегально перебувають на території України.

180201
Під час заходів під умовною назвою “Мігрант” перевірялися місця ймовірного перебування та проживання іноземців та осіб без громадянства, в тому числі готелі, вокзали, ринки тощо.
Слід зазначити, що цьогоріч у профілактичних заходах та рейдах разом із працівниками міграційної служби та поліцейськими беруть участь активісти громадських організацій і представники регіональних засобів масової інформації.
За результатами проведеної роботи складено 54 протоколи про адміністративні правопорушення, вчинені як громадянами інших країн, так і нашими співвітчизниками. Зокрема, найчастіше йдеться про порушення іноземцями правил перебування в Україні, правопорушення, вчинені громадянами України, які запросили в Україну іноземців у приватних справах, надали їм житло, але заходів до забезпечення у встановленому порядку їх своєчасної реєстрації не вжили.
Як повідомив заступник начальника відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС України в Івано-Франківській області Микола Чупірчук, за час проведення спеціальних заходів загалом було виявлено 20 нелегальних мігрантів. Зокрема, трьох правопорушників було поміщено у Волинський пункт тимчасового перебування іноземців, а згодом примусово видворено за межі України, ще трьом особам скорочено термін перебування на території нашої країни. Щодо інших виявлених нелегальних мігрантів прийнято рішення про їх примусове повернення в країни проживання, причому 6 іноземцям заборонено подальший в’їзд в Україну.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.