Наша землячка, просить молитву за усіх, хто долучився до збірки на перевезення в Україну спочилого земляка Георгія Олексійчука

Наша землячка, Marianna Fesyk просить молитву за усіх, хто долучився до збірки на перевезення в Україну спочилого у Франції земляка Георгія Олексійчука. Дякуємо!

Всім парафіянам, при церкві Святого Володимира Великого, за допомогу в зборі коштів, для Григорія Олексійчука, з вашою допомогою, нам вдалося закрити збірку (4500€)для перевезення його тіла в Україну.

Нижче фото з деталями збірки. Також велике Дякую Домніці та Михайлу Мельничук за вирішенням всіх адміністративних питань, та збірки з їхньої сторони, фото теж надаю. Якщо, ще хтось хотів допомогти, але не встиг, чи не зміг – ви можете піти до церкви та пожертвувати на церкву: Чи то Володимира Великого на Saint Germain de près, Чи Усіх святих на Vincennes Чи Sanlis, чи Люрд- Наша Єпархія велика Бо саме до церкви ми звертаємося за допомогою, коли у нас біда, і там завжди вам допоможуть, але не забуваємо, що і церкві потрібна допомога, та дякуючи вашим пожертвам церква допомагає в скрутний для вас час, також іде збірка на хворих дітей Ми можемо їм допомогти, як і вони допомагають своїм парафіянам Ще раз всім безмежно вдячна! Будьте здорові, бережіть один одного та ідемо далі з вірою у Бога.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.