“Штам “Дельта” почав нагадувати “хамелеона”, як не допустити “згоряння” легенів за 1 день”: лікар про удар старого вірусу

Штам “Омікрон” продовжує поширюватися і наближається до українських кордонів. Медики закликають людей не панікувати і дотримуватися усіх необхідних інструкцій. Тим часом в самій Україні продовжує “панувати” штам “Дельта”, котрий невпинно завдає нашим громадянам тяжких мук.

Про це повідомив лікар Тарас Жиравецький у своєму Telegram-каналі.

“Ковід зараз більше нагадує хамелеона. Ще раз прошу усіх тих хто не хворів, якщо ви відчуваєте, що у вас піднялась температура зробіть швидкий тест на ковід. Просто думати, що це застуда буде помилкою і ви заплутаєтесь у днях захворювання, а тоді про вас можуть розповісти історію, що за 1 день у вас “згоріли” легені.

Насправді за 1 день легені не “згорають”, але якщо ви будете гаяти час і думати, що у вас не ковід, то легко можете потрапити у пастку цього підступного захворювання. Так пандемія трішки пішла на спад, особливо на вихідні, але говорити про повне зникнення вірусу у нашій країні поки ще рано. Думайте…”,- ідеться у повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.