Викликає передноворічний настрій: в центрі Івано-Франківська запрацювала ковзанка (ФОТО)

У неділю, 5 грудня, в Івано-Франківську біля міської ратуші запрацювала ковзанка.

Вже в перший день на локацію прийшло чимало франківчан та гостей міста, інформує Фіртка.

До речі, вартість розваги не зросла в порівнянні з минулим роком. Відтак, година катання від понеділка до четверга коштує 100 гривень для дорослих та 80 гривень для дітей. Тим часом від п’ятниці до неділі – 140 гривень для дорослих та 100 гривень для дітей.

“Цьогоріч в перший день роботи ковзанки охочих покататися набагато більший потік, аніж минулого року. Можливо, це пов’язано із ситуацією в країні, адже минулого року обмеження були строгіші в цей період”, – розповідає Михайло, один із працівників ковзанки.

За словами чоловіка, найчастіші відвідувачі – це діти та студенти, однак також часто приходять сім’ї, які мають бажання провести весело вихідні в центрі міста.

До слова, ковзанка працює з 10:00 до 22:00 год.

“Щороку ми з сім’єю ходимо на ковзанку по кілька разів. Чотири роки тому тут наші дітки навчилися кататися, тепер вже впевнено стоять на льоду. Звичайно, стараємось приходити тоді, коли на ковзанці ще не так багато людей. Це весело, цікаво і чи не найкраще викликає вже передноворічний настрій”, – ділиться франківчанка Анна.

Крім того, на локації постійно працюють медики, щоб при потребі надати першу медичну допомогу та інструктори, які навчають кататися на ковзанах.

Втім, сьогодні, в день відкриття, все обійшлося без травм.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.