Досить зрад: на Майдані протестують проти Зеленського (фото, відео)

На Майдані у Києві розпочався мітинг проти Зеленського. Центр Києва охороняють силовики, а майже тисяча українців вімагають справедливості.

Відео із місця подій діляться у столичних Telegram-каналах.

Так, PavlovskyNews повідомляє, що о 19:00 на Майдані розпочалася акція протесту під назвою “Захисти Україну – зупини переворот!”. Станом на 20:00 людей побільшало. Вони розгорнули плакати із закликом Володимира Зеленського піти. Люди категорично не хочуть прямих переговорів щодо Донбасу з Росією та вимагають чесного розслідування у “справі вагнерівців”.

Національна поліція та Нацгвардія посилили охорону в урядовому кварталі. Основні сили стягнуті під ворота Офісу президента. Крім того, перекрито прогулянковий міст від Октябрського палацу до ТРЦ “Глобус”.

Глава партії “Голос” Кіра Рудик виступила перед пікетувальниками і заявила, що президент занадто багато брехав і настав час розплачуватися за брехню.

А в Telegram-каналі KIEVMAP повідомляється, що мітингувальники розгорнули плакати “Досить зради”, “Вийди звідси”, а також із закликом “змінювати своїй дружині, а не країні”.

Станом на 20:00 сутичок із поліцією немає, мітинг відбувається спокійно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.