9-річній Поліні потрібна допомога, її мама та 3-річний братик загинули у кривавій ДТП

9-річній Поліні потрібна допомога, її мама та 3-річний братик загинули у кривавій ДТП.

Страшна дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 26 листопада, у Кам’янському (Дніпропетровська область) близько п’ятої години вечора. 50-річний водій автомобіля «ЗАЗ 1102» з невідомих причин наїхав на чотирьох людей, які перебували біля розділової смуги на дорозі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Дніпропетровської області.

Внаслідок удару 35-річна жінка загинула на місці, а її 3-річна дитина померла у лікарні, куди її відвезли у критичному стані. Ще одна жінка, якій 65 років, зараз у лікарні, як і 9-річна дівчинка, яка потребує допомоги.

Водія автомобіля ЗАЗ-1102 «Таврія» поліція затримала у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження.
Триває слідство.

Просять небайдужих врятувати 9-річну Поліну
9-річна Поліна, яка втратила у цьому ДТП маму та братика потребує допомоги.

З проханням про допомогу звернулася Екатерина Соловьёва:

“ПРОСИМО ДОПОМОГИ!

У Кам’янському сталася жахлива ДТП, внаслідок якої загинула наша знайома Куліш Яна та її 3-річний син, 9-річна донька Поліна у важкому стані перебуває у Дніпровській обласній дитячій клінічній лікарні. Давайте допоможемо Поліні на лікування, хто скільки може!

Номер карти сестри загиблої Яни, яка знаходиться в лікарні з Поліною 5167-8032-0958-3405 Ешкова Анастасия Игоревна ” – йдеться в дописі.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.