Зеленський сказав, хто винен у тому, що його діти не можуть жити у Києві (відео)

Володимир Зеленський звинуватив журналіста Михайла Ткача у тому, що він та його родина не можуть спокійно жити у Києві.

Про це він прямо сказав журналісту під час прес-марафону 26 листопада.

Президент заявив, що має повне право на особисте життя, відпочинок та свята. Але через Михайла (або журналістів загалом) не може цього робити.

“Я маю повне право відпочивати, але завдяки вам для мене більше немає місць у Києві. Це неправильно, Михайле. Я жива людина і маю повне право на особисте життя. Завдяки вам мої діти не можуть нікуди ходити без охорони та практично ніде нічого не святкують …Тому я маю повне право, не приховуючи, їхати туди, куди я хочу”, – заявив Зеленський.

Відомо, що зараз він разом із сім’єю проживає на державній дачі в Конча-Заспі.

Також президент поскаржився, що Андрій Єрмак, якому 21 листопада виповнилося 50 років, не зміг пишно відсвяткувати ювілей через те, що потім його звинувачуватимуть у “танцях на крові”.

Водночас Зеленський підтвердив, що був разом із сім’єю та Єрмаком у Синьогорі, де все ж таки відсвяткував день народження глави Офісу президента.

Журналіст Михайло Ткач, у свою чергу, звинуватив Зеленського у маніпуляції. Про це він розповів у коментарі Telegram-каналі PavlovskyNews.

Діяльність президента уважно контролюється журналістами та суспільством, так і має бути, упевнений журналіст. Але дітей Зеленського він ніколи не бачив і не цікавився їхніми пересуваннями чи особистим життям.

Ткач упевнений, що президент у такий спосіб намагався прикритися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.