Поліція Франківщини поділилася деталями щодо справи “Воркхаба”

У Нацполіції Івано-Франківщини прокоментували, чому у відомстві не відкрили кримінальне провадження щодо компанії “Воркхаб”, у якій ошукали іванофранківця Віталія Ходоровського.

Поліцейські не встановили ознак, що вказують на вчинення кримінального правопорушення. Так пояснив у відповіді на інформаційний запит Суспільного заступник начальника Нацполіції в області Ігор Максимів, передає Фіртка.

Як ідеться у відповіді, Віталій Ходоровський звернувся в Івано-Франківське районне управління поліції 22 червня 2021 року. Заяву зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень.

“Під час вивчення викладених у зверненні відомостях поліцейські не встановили ознак, що вказують на вчинення кримінального правопорушення та достатніх підстав для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань”, — повідомив у відповіді на запит Ігор Максимів.

Заяву Ходоровського прийняли у Голосіївському відділенні поліції у Києві. Згодом там відкрили кримінальну справу. Справу “Воркхаба” кваліфікували як шахрайство в особливо великих розмірах або вчинене організованою групою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.