Астрологи назвали найнебезпечніші дні 2022 року

Наступного року на людство чекає безліч астрономічних подій, які можуть позначитися на житті людей. Щоб правильно розрахувати сили та убезпечити себе від потужних потоків негативної енергії, радимо ознайомитись зі списком небезпечних днів у 2022 році.

Астрологи склали його для “DailyHoro”.

Сонячні та місячні затемнення
Наступного року очікуються два сонячні затемнення. Сонце частково буде приховано 30 квітня та 25 жовтня. Також пройдуть два повні місячні затемнення. Позначте на календарі 16 травня та 8 листопада. Місячні затемнення мають серйозніший вплив на долю людини.

Вважається, що дні затемнення несприятливі. Це є небезпечні дати. Астрологи не радять ризикувати цими днями. Краще заздалегідь все розпланувати та не залишати важливі справи на період затемнень.

П’ятниця 13-та
Несприятлива дата буде лише у травні. Щоб не зіткнутися із проблемами, постарайтеся не повідомляти про свої плани. Захистіть себе від сварок. Навіть невеликий конфлікт може спричинити великі труднощі надалі.

Ретроградний рух планет
14 січня, 10 травня, 10 вересня та 29 грудня Меркурій змінить напрямок руху. Ретроградний Меркурій вплине на всі важливі аспекти життя. Відмовтеся від дорогих покупок і тримайтеся якомога далі від конфліктів.

Венера у 2022 році не буде випробовувати людей на міцність. Ретроградний рух 2022 року не передбачається.

30 жовтня – день ретроградного Марсу. Войовнича планета може спричинити невиправдану агресію. Важливо контролювати слова та вчинки особливо ретельно.

Юпітер буде ретроградним 28 липня. Можливі перепади настрою, раптова апатія, втрата мотивації та оптимізму.

Читай також: Кому пощастить з бізнесом і грошима на цьому тижні: три успішні знаки Зодіаку

Сатурн змінить напрямок 5 червня. Відмовтеся від раптових поїздок та серйозних змін. Найкраще зосередитися на поточних проблемах.

Читайте також  Астрологиня назвала три українських міста, які найбільше страждатимуть від ракетних ударів у квітні

24 серпня починається ретроградний рух Урану. День пов’язаний із брехнею у всіх її проявах. Є ризик стати жертвою шахрая.

Нептун почне рухатись назад 28 червня. День пов’язаний із порожніми конфліктами, що виникли на рівному місці.

Плутон випробовуватиме людство 29 квітня. Слід відмовитись від нових справ, активних хобі. Проведіть день спокійно, відпочивайте більше.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.